Thursday, 10 April 2014

စပ်စ္ သီးကို စားသင့္တဲ့ အေၾကာင္း နွင့္ အျခား





စပ်စ္သီး ကိုေတာ့ လူတိုင္း နီးပါး ၾကိဳက္မယ္ ထင္ပါတယ္။ စပ်စ္သီးမွာ သၾကား ဓာတ္ ၁၅ မွ ၃၀ ရာခိုင္ႏႈန္းထိ ပါ၀င္ ပါတယ္။ ဒါ့အျပင္ ေရဓာတ္ ၇၀ မွ ၈၀ ရာခိုင္ႏႈန္းထိ ပါ၀င္ ပါတယ္။ ကာကြယ္ ေပးနိုင္တဲ့ ေရာဂါမ်ာ

(၁) ႏွလံုးႏွင့္ ဆက္စပ္ ေရာဂါကို ကာကြယ္ ႏိုင္ပါတယ္

(၂) ဝမ္းခ်ဳပ္ ျခင္းကို ေပ်ာက္ကင္း ေစပါတယ္

(၃) ပန္းနာ ေပ်ာက္ကင္း ေစပါတယ္

(၄) အစာ မေၾက ေဝဒနာ မ်ားအတြက္ အထူးပင္ ေကာင္းမြန္ပါ တယ္

(၅) ေခါင္းတစ္ ျခမ္းကိုက္ ေဝဒနာကို သက္သာေစ နိုင္ပါတယ္

ရိုးရာေလး။

No comments:

Post a Comment